PVC sistemi
U graditeljstvu budućnosti odabir vrata i prozora će, kao i danas, igrati jako važnu ulogu. Nema suprotnosti između estetike i štedljivosti. Izborom AluClip sustava donijeli ste trajnu odluku bez nepotrebnih kompromisa.
Aluminijski profil preuzima statičke funkcije tako da je čelično ojačanja potrebno samo u posebnim slučajevima, što poboljšava i onako neobičnu dobru toplinsku zaštitu - postignuta je standardna vrijednost od 1,1 W/m2 K.

AluClip postavlja nove kriterije toplinske izolacije u vremenima povećane svijesti o potrebi energetske učinkovitosti.

AluClip je odlično rješenje za sve građevinske projekte od kojih tražite lijepu optiku i stabilnost aluminijskog profila, ali i superiorne vrijednosti toplinske i zvučne izolacije PVC-a koje sam aluminij ne može postići. Zahvaljujući izuzetnoj statici, AluFusion predstavlja idealan proizvod za velike površine prozora (do 3,5m visine). Jedinstven spoj ova dva materijala donosi višestruku uštedu u svim fazama, od nabave materijala i izrade do energetske potrošnje - krajnje aktualnog problema učinkovitosti kojim ćemo se zasigurno i u budućnosti sve više baviti.

Više prostora i veća stabilnosti za zvučnu izolaciju i sigurnost