Motori za PVC stolariju omogućavaju automatsko otvaranje i zatvaranje prozora ili vrata. Oni pružaju praktičnost i udobnost, posebno za veće ili teže elemente stolarije.
Okovii su vitalni dijelovi PVC stolarije koji omogućavaju glatko otvaranje, zatvaranje i sigurno zaključavanje prozora ili vrata. Kvalitetni okovi osiguravaju dugotrajnu i pouzdanu funkcionalnost stolarije.
Komarnicii su korisna dodatna oprema koja sprječava ulazak insekata u prostoriju kroz prozore ili vrata. Oni omogućavaju slobodno strujanje zraka dok istovremeno održavaju neželjene insekte vani.
Kvake i rukohvatii su estetski i funkcionalno bitni elementi PVC stolarije. Kvalitetne kvake omogućavaju jednostavno otvaranje i zatvaranje prozora ili vrata, dok rukohvati pružaju siguran i udoban hvat prilikom manipulacije stolarijom. Dostupni su u različitim stilovima i dizajnima kako bi se uklopili u željeni estetski izgled prostora.
Image

Motori za garažna vrata

Tko uopće rado izlazi iz auta po vjetru i nevremenu ili pak usred noći, samo kako bi otvorio garažna vrata. S Hörmann motorima za vrata uvijek imate "slobodan prolaz", jer svoja garažna i vrtna vrata otvarate brzo i sigurno pomoću daljinskog upravljača iz auta.

Image

Komarnici

su jednostavno rješenje za učinkovito sprječavanje ulaska komaraca i ostalih insekata u prostorije. Prikladni su i za stambene i za poslovne prostore, gdje god postoji potreba za zaštitom od insekata uz nesmetan prolazak zraka kroz otvorene prozore ili vrata.

Image

Okovi

Svim našim dosadašnjim klijentima, a i onima koji će to tek postati u mogućnosti smo ponuditi okov poznatog njemačkog proizvođača Roto Frank AG, i to provjereni, visoko kvalitetni sistem okova za PVC stolariju Roto NT!

Image

Kvake i rukohvati

Nudimo vam izbor visokokvalitetnih kvaka i rukohvata od PVC-a, inoxa i aluminija koje možete odabrati i prilagoditi svom ukusu.