ALU SISTEMI

Garažna sekcijska vrata

Vaša željena vrata visoke kvalitete Kada kupujete sekciona vrata iz našeg asortimana možete biti sigurni da su u njih utkane sve vrijednosti koje stoje iza imena ALUMONT. Pored vrhunskog kvaliteta i funkcionalnosti ALUMONT sekciona vrata karakterizira izuzetan estetski izgled koji se savršeno uklapa u cjelokupan ambijent Vašeg objekta. Veliki izbor boja prema RAL karti kao i stručna izrada daju Vam mogućnost da izaberete sekciona vrata po vlastitoj želji, jer ona mogu biti presudna za izgled Vašeg doma ili poslovnog prostora. U ponudi se mogu naći sekciona garažna vrata po sistemu njemačke firme HÖRMANN, sa motorom na daljinsko otvaranje ili na ručno otvaranje. Debljina sekcije je 45mm i mogu se naručiti sa ili bez prozora na vratima.

Zašto odabrati naša garažna sekcijska vrata

SICOM paneli
SICOM paneli 42mm svojim izolacionim svojstvima zamjenjuju zid debljine 30 cm, a podignuta ne zauzimaju previše prostora. Svojom konstrukcijom omogućavaju jednostavno korištenje, a njihov BFT električni pogon na daljinsko upravljanje nije samo praktičan za kišnog vremena, već nudi i dobru zaštitu od provale, sprječavajući nasilno podizanje vrata. Zahvaljujući rješenjima koja su neovisna o strujnoj mreži (akumulator ili solarni uređaj), automatika garažnih vrata može se upotrebljavati i tamo gdje nema strujnog priključka. Široka paleta boja i modela sendvič panela, kao i eventualne staklene površine omogućavaju potpuno usklađivanje sa fasadom objekta i okolišem. Bilo da su klasičnog ili rustikalnog dizajna, garažna vrata od sendvič panela pružaju harmoničnu sliku, a vašem objektu daju novu i profinjenu dimenziju.
BFT motori
Sjedište poduzeća BFT je u mjestu Schio, u Italiji. Program proizvodnje obuhvaća motore za garažna i industrijska vrata, automatiku za dvorišna vrata i zajedničke ulaze u stambene objekte i automatiku za ulazne rampe i klizna vrata. Motori za industrijske potrebe predviđeni su za najveća opterećenja, gdje se postavlja zahtjev za neprekidnim radom. Svi motori posjeduju veliku sigurnost, potvrđenu CE certifikatom, jednostavnost u korištenju i mogućnost prilagodbe na već postojeća vrata.Zahvaljujući rješenjima koja su neovisna o strujnoj mreži (akumulator ili solarni uređaj), automatika garažnih vrata može se upotrebljavati i tamo gdje nema strujnog priključka. Široka paleta boja i modela sendvič panela, kao i eventualne staklene površine omogućavaju potpuno usklađivanje sa fasadom objekta i okolišem. Bilo da su klasičnog ili rustikalnog dizajna, garažna vrata od sendvič panela pružaju harmoničnu sliku, a vašem objektu daju novu i profinjenu dimenziju.