Kömmerling 88

100,00KM150,00KM

KÖMMERLING 88plus – ekskluzivna generacija profila koja već sada predstavlja novo mjerilo u tehnici PVC prozora i ostvaruje visoka očekivanja i ispunjava zahtjeve u svakom pogledu. U prvom redu to vrijedi za arhitekte, kojima ovaj novi profil svojim izvanserijskim konstruktivnim mogućnostima pruža priliku za sasvim nova dizajnerska rješenja. Ujedno se u potpunosti ispunjavaju želje, očekivanja i zahtjevi građevinara glede neupitne pouzdanosti ostvarene kroz tehničku perfekciju cijelog prozorskog sustava.

SKU: N/A Category:

KÖMMERLING 88 plus je proizvod u kojem se susreću zahtjevi i realnost. Enormnim poboljšanjem toplinske izolacije novog prozorskog sustava ostvareno je znatno povećanje energetske efikasnosti, a time i smanjenje emisija CO2. Ugradnjom ovog prozorskog sustava smanjujete energetske troškove i doprinosite očuvanju okoliša.

KÖMMERLING je prvi među velikim proizvođačima PVC profila u svijetu u potpunosti izbacio olovo iz svih procesa proizvodnje i svojom zaštićenom greenline tehnologijom prešao na ekološki prijateljske kalcij-cink stabilizatore, što i naše kupce, proizvođače prozora i vrata svrstava u svjetsku ekološku elitu.

Suvremena arhitektura napokon je ponovo prepoznala boje kao iznimno važno sredstvo za oblikovanje, sredstvo koje je često odlučujuće za ukupan estetski dojam. KÖMMERLING 88plus nudi fascinantne površine – boje koje ostaju u sjećanju – s dekorima ili visokovrijednim kombinacijama aluminija i PVC-a. Tako se na idealan način spajaju oblik i boja.

Već poslovična ustrajnost po pitanjima energetske učinkovitosti i brige za sredinu u kojoj živimo čine KÖMMERLING 88plus sigurnom investicijom za budućnost.

Dimenzije 100 × 100 cm
Dimenzije

100 x 100, 120 x 120